Skip to main content
doublesixteen.org
Online Gokken is in Nederland niet legaal. Naar verwachting wordt de Nederlandse online casino markt in 2021 geopend. Je kunt de Double Sixteen gokkast niet op deze website spelen, wel kun je hier informatie vinden over hoe deze gokkast enkele jaren geleden online stond.

Double sixteen handleiding

Handleiding slotsAls je de Double Sixteen gokkast wilt gaan spelen zal je uiteraard altijd wel eerst moeten weten hoe deze gokkast gespeeld moet worden. Dankzij deze handleiding weet je exact wat de bedoeling is als je op deze game je inzetten wilt gaan plaatsen en kun je geen missers maken als je voor de winst mee gaat spelen. Met een strak uiterlijk heeft de ontwikkelaar ervoor gezorgd dat deze Double Sixteen alles bevat waar je als speler naar op zoek bent. De grafische elementen en geluiden die gebruikt zijn zullen er dan ook meteen voor zorgen dat je het gevoel krijgt of je bij een echte gokkast je inzetten aan het plaatsen bent. Voordeel is natuurlijk wel dat je online speelt en de deur dus niet uit hoeft om op de Double Sixteen je inzetten te plaatsen.

Speluitleg Double Sixteen
Op de Double Sixteen gokkast zal je zien dat er een totaal van 8 rollen aanwezig is. Iedere rol die op deze gokkast gedraaid kan worden beschikt over een viertal symbolen, waarmee winsten behaald kunnen gaan worden op maximaal 32 winlijnen. Spelen op deze Double Sixteen gokkast is heel simpel en biedt voldoende mogelijkheden om tot een winst te komen. Allereerst moet u bepalen met welke inzet u wilt gaan spelen. Dit zal uiteindelijk bepalen welke rollen er gaan draaien en hoe de winsten behaald kunnen gaan worden. Is de inzet bepaald? Dan kunt u de rollen laten draaien en proberen om de juiste combinaties van symbolen te vormen.

Inzetten plaatsen
De rollen van Double Sixteen worden altijd minimaal gedraaid met een inzet van 5 credits. Aangezien iedere credit een waarde heeft van 10 cent, is de minimale inzet dus een bedrag van 50 cent per draai. Als je met deze 5 credits gaat spelen zet je in op de eerste 3 rollen benden op de gokkast. Winsten kunnen in dat geval gevormd worden op 4 winlijnen. De volgende stap qua inzet is spelen met ene bedrag van 1 euro, ofwel 10 credits. Hierbij worden 4 rollen gebruikt en speelt u mee op 8 winlijnen. Kiest u voor 20 credits als inzet, dan wordt er gespeeld op de 16 winlijnen die u onderin het spel terug kunt vinden op de 4 rollen. Om de bovenste 4 rollen als extra te kunnen activeren moet u spelen met een totaal van 40 credits als inzet. Winsten kunnen in dat geval worden gedraaid op alle 32 winlijnen die bij Double Sixteen aanwezig zijn.

Winsten vormen met fruitsymbolen
Tijdens het spelen op de rollen van Double Sixteen kunnen er uiteraard verschillende winsten behaald worden. Als u gaat spelen is het uw doel om winsten te vormen met de voorkomende fruitsymbolen, BARREN en Jackpots. Winnen kan alleen maar door combinaties van 3 soortgelijke symbolen te vormen op een winlijn. Is het zo dat er meerdere winlijnen gevuld zijn met soortgelijke symbolen, dan worden de prijzen uiteraard bij elkaar opgeteld en uitgekeerd. Het winnen van prijzen begint op deze gokkast met sinaasappels, citroenen en appels. Voor een combinatie van deze symbolen worden er 40 credits uitgekeerd. Draait u de pruimen, frambozen of meloenen in een juiste combinatie? In dat geval worden er 80 credits gewonnen. Tot slot zijn er natuurlijk nog BAR symbolen die 120 credits op kunnen leveren en kunt u een totaal van 200 credits winnen op een voltooide winlijn met de jackpots.

Bepaal zelf welke inzet je speelt
Als je op de Double Sixteen gokkast in gaat zetten kun je zelf bepalen welke rollen je wilt laten draaien en welke inzet je speelt. Zoals hierboven al gebleken is kun je spelen met inzetten van 5, 10 , 20 of 40 credits. Er wordt altijd minimaal gedraaid met 50 cent per draai en maximaal kun je spelen met inzetten van 4 euro. Voor iedere inzet die je kunt doen is uiterst handig een aparte startknop toegevoegd.